A KIEGÉSZÍTŐK HATALMA

2018.02.01

A letisztult, egyszerű fazonokat szeretem, hiszem hogy a kevesebb néha több. Egy fehér ing farmer párosítás is lehet igazán nőies és nem utolsó sorban rendkívül stílusos. A minimalista öltözködést kedvelő hölgyek - babavárásuk ideje alatt is megtartják ezen szokásukat - kevés színből választanak és ragaszkodnak a komplikáció mentes fazonoktól. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy az egyszerű darabok mellé valami látványosabb, megnyerőbb kiegészítőt érdemes választanunk. 

Kismamaként általában egy kisebb gardróbból gazdálkodunk, ezért jó döntés a letisztult fazonok választása. Minél egyszerűbb vonalú a ruhánk, annál többféleképpen tudjuk azt megújítani a különböző kiegészítők variálásával. 

A mell alatt (pocak felett) megkötött szalagok, övek - a különböző méretű, stílusú táskák, vagy éppen a cipők és ékszerek megválasztásával határozhatjuk meg aznapi  öltözködési stílusunkat. 

Variáld bátran a kiegészítőket, színesítsd meg öltözékedet, varázsold sportossá vagy éppen extra elegánssá megjelenésedet különböző lábbelikkel. 

Csak a képzelet szab határt, hogy egyazon ruhát hány különböző módon tudunk viselni. Te mit gondolsz? Mivel, illetve milyen színekkel párosítanád a képen látható szürke ruhát?